Navštívené produkty
Dialevel sa odporúča: diabetikom,...
Dialevel sa odporúča:
Produkt s požadovanými parametrami už nie je na sklade
Dátum dostupnosti:
Dialevel sa odporúča:
Dialevel je odborníkmi zostavená kombinácia aktívnych látok, ktoré priaznivo ovplyvňujú hladinu cukru v krvi a zabraňujú vzniku neurodegeneratívnych komplikácií pri diabete.
Prípravok obsahuje účinné dávky vedecky overených látok:
Dialevel je odborníkmi zostavená kombinácia aktívnych látok, ktoré pomáhajú normalizovať hladinu krvného cukru a zmierňovať prejavy diabetickej neuropatie. Diabetická neuropatia je častá komplikácia ochorenia na cukrovku, ktorá sa spravidla prejavuje pocitom nepokoja a mravčenia v nohách, zhoršenou citlivosťou a bolesťou predovšetkým dolných končatín.
Prípravok obsahuje optimálnu kombináciu 3 látok s klinicky overeným účinkom.
Kyselina alfa –lipoová je v súčasnosti "zlatý štandard" pri liečbe možných diabetických komplikácií – diabetickej polyneuropatie. Ľuďom s minimálnymi, ľahkými alebo stredne ťažkými prejavmi diabetickej polyneuropatie sa odporúča podávať 600 mg tejto látky denne. Práve 3 tablety Dialevelu denne pokryjú toto odporúčané množstvo.
Má silné antioxidačné účinky, preto chráni tkanivo pred poškodením tzv. oxidačným stresom a tým prispieva k zabráneniu rozvoja komplikácií diabetu, predovšetkým vzniku diabetickej neuropatie. Kyselina alfa-lipoová pomáha zlepšovať prísun glukózy do buniek, premieňať sacharidy, tuky a bielkoviny na energiu a napomáha regeneráciu a ochranu pečeňových buniek. Priaznivo ovplyvňuje prietok krvi k nervom a vedenie nervových impulzov.
Škorica pomáha zlepšovať inzulínovú citlivosť a plynule udržovať hladinu cukru v krvi bez nežiaducich výkyvov. Taktiež priaznivo ovplyvňuje hladinu cholesterolu a tukov v krvi.
Stopový prvok, ktorý je dôležitý pre štiepenie bielkovín, tukov a cukrov. Pomáha správne využívať inzulín v organizme a brániť poklesu hladín cukru pod normálne hodnoty. Chróm pomáha zlepšiť kontrolu glukózy i tukov a zvyšuje účinnosť štandardných antidiabetických liekov. Bežná strava obsahuje chróm v nedostatočnom množstve, a preto je najmä u osôb s poruchou glukózovej tolerancie a u diabetikov vhodné jeho dodávanie. Bolo zistené, že diabetici mávajú koncentráciu chrómu v krvi zníženú.